Το Photobooth !!!

 

Το The Great Photobooth είναι ένα φορητό studio φωτογραφίας που χρησιμοποιεί την δύναμη της τεχνολογίας και της ψηφιακής φωτογραφίας για να φωτογραφίσει και να εκτυπώσει ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Οι φωτογραφίες που βγαίνουν από το The Great Photobooth είναι αυτό που μένει μετά από μια πετυχημένη εκδήλωση. Οι καλεσμένοι μοιράζονται με τους φίλους τους, τις φωτογραφίες αυτές, ως ένα προσωπικό αναμνηστικό, που δεν θα πετάξουν ποτέ και το οποίο θα τους θυμίζει την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

 

Τα Photobooth μας, έχουν τη δυνατότητα της χρήσης green screen που επιτρέπει την επιλογή και ψηφιακής επεξεργασίας του φόντου για όλες τις φωτογραφίες. Με τη χρήση  live view στην οθόνη του photobooth, οι καλεσμένοι βλέπουν τον εαυτό τους μπροστά στο ψηφιακό φόντο που έχουν επιλέξει και «ποζάρουν» ανάλογα με την περίσταση. Εταιρικά λογότυπα και φίρμες μπορούν να ενσωματωθούν στη φωτογραφία και να χρησιμοποιηθούν για προώθηση και brand  awareness. Επιπλέον, προσφέρουμε και τη δυνατότητα overlay στη φωτογραφία, με οτιδήποτε επιθυμείτε, χωρίς να πρέπει να διαλέξετε από προσχεδιασμένα γραφικά, για να κάνετε τη φωτογραφία σας «προσωπική» και να επικοινωνήσετε το δικό σας μήνυμα στους φίλους ή στους πελάτες σας. Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται έγχρωμα ή ασπρόμαυρα, σε μορφή photostrip ή το κλασσικό πορτραίτο (10Χ15).

 

Το The Great Photobooth είναι το νέο trend για τους γάμους τις βαπτίσεις και τα πάρτι σας. Θα σας χαρίσει ατέλειωτο γέλιο και τις καλύτερες φωτογραφίες με τρελά και αστεία αξεσουάρ, τις οποίες θα κολλήσετε, για πάντα, στο ψυγείο σας, για να σας θυμίζουν την ιδιαίτερη αυτή μέρα της ζωής σας. Κρατήστε για πάντα αυτό που νιώθετε εκείνη τη  στιγμή με ένα photoguest book, όπου οι καλεσμένοι σας θα αποτυπώσουν τις ευχές τους, τα χαμόγελα τους, τις γκριμάτσες και τα συναισθήματα τους. Τα Photobooth props και τα αξεσουάρ θα συμπληρώσουν το πακέτο και θα δώσουν στην εκδήλωση σας μια διασκεδαστική «αύρα», ακόμα και στους πιο ντροπαλούς καλεσμένους. Μετά το πέρας την εκδήλωση, σας αποστέλλουμε τα αρχεία με όλες τις φωτογραφίες του The Great Photobooth σε υψηλή ανάλυση. Δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητες του The Great Photobooth, απλά χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα.

 

Το The Great Photobooth και οι άνθρωποι του, θα σας χαρίσουν μια πραγματικά χαρούμενη και διασκεδαστική φωτογραφική εμπειρία που μπορεί να σας ταξιδέψει, να σας μεταμορφώσει, να σας κάνει να νιώσετε πραγματικά «άλλος άνθρωπος». Γιατί για εμάς η κάθε δουλειά γίνεται προσωπική μας υπόθεση επειδή αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε.

  

 

Το  The Great Photobooth προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης σύγχρονου  φωτογραφικού θαλάμου σε πολύ προσιτές τιμές. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.  Απλά χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

Διαλέξτε τον τύπο της εκτύπωσης,  για την εκδήλωσή σας, ανάμεσα σε απεριόριστα σχέδια και τύπους φωτογραφίας από τα δείγματα μας ή και από τη φαντασία σας.

 

To  The Great Photobooth είναι προσιτό σε όλους προσφέροντάς σας δυο επιλογές.

Το πακέτο Gold σας δίνει απεριόριστες εκτυπωμένες φωτογραφίες στην τιμή   των 450,00€+ΦΠΑ

Το πακέτο Silver για μια πιο οικονομική λύση χωρίς εκτύπωση (μόνο ηλεκτρονικά αρχεία) στην τιμή των 290,00€+ΦΠΑ.

 

(Οι ανωτέρω τιμές δέν αφορούν εταιρικές και προωθητικές εκδηλώσεις. όπως και τα μοντέλα “Vintage Photobooth” και “GREAT MirrorBooth”)

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει ο αναλυτικός τιμοκατάλογος στην ενότητα “Πόσο κοστίζει

 

     Διαλέξτε ακόμα και το photobooth που σας ταιριάζει για το χώρο σας ανάμεσα στον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Αυτό με το παραβάν όπου ο,τι συμβαίνει εκεί μέσα μένει και εκεί μέσα;; ή το open air για τους πιο τολμηρούς.;;

  

Και το πιο σημαντικό, θα φτιάξουμε μαζί την εκτύπωση της φωτογραφίας σας ανάλογα με το ύφος και το θέμα του γάμου σας και δεν θα χρειαστεί να διαλέξετε και να συμβιβαστείτε με κοινές επιλογές τρίτων.

Για εκδηλώσεις εκτός Αθηνών και νησιά  ζητήστε μας να σας ετοιμάσουμε αναλυτική προσφορά.